top of page

Over Ons

Van Lokven B.V. | Luchtfoto

De oorsprong van het bedrijf gaat terug naar 1960. In het jaar 1960 is het bedrijf opgericht door de ouders, Grard en Marie van Lokven. Door de jaren heen wisten zij het bedrijf uit te breiden met onder andere grond- en cultuurtechnische werkzaamheden.


De algemene leiding van het bedrijf wat is uitgegroeid tot Van Lokven BV, ligt op dit moment in de handen van Johnny van Lokven. Samen met zijn vrouw Marie-José doet hij hetzelfde wat zijn vader en moeder deden. Grard is met zijn 86 jaar nog alle dagen actief op het bedrijf te vinden.

Heel bijzonder is dat in 2010 het bedrijf 2 jubilarissen had die respectievelijk 40 en 45 jaar werkzaam waren op het bedrijf. Dit geeft wel aan dat het bedrijf niet alleen fijn is om mee te werken maar zeker ook om voor te werken! Ondertussen is binnen het bedrijf alweer de 3e generatie van Lokven actief aan het werk. Op jaarbasis zijn er gemiddeld 15 tot 20 mensen die hun boterham verdienen binnen deze organisatie.

Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden beschikt Van Lokven BV over een breed machinepark. Zijn kunnen vóór komen rijden met een klein minikraantje van 800 kg en een breedte van 75 cm tot een graafmachine van 17.000 kg die bij elke schep meer dan 1 m3 materiaal verplaatst. Daar tussen zitten nog enkele maten en uitvoeringen. Benieuwd naar ons machinepark? Voel je vrij om rond te kijken op deze site en onze Facebookpagina, om een beeld van onze machines te krijgen. 

Van Lokven BV is een veelzijdig en ervaren bedrijf die elke klus binnen de sector aan kan. Meer te weten komen over ons of heb je vragen? Kom dan gerust langs voor een bakje koffie! U bent in ieder geval verzekerd van een eerlijk advies en een eerlijke prijsopgave. En dat alles onder het motto 'afspraak is afspraak'.

Van Lokven B.V. | Personeel
bottom of page